I després

S’obre el procés de preinscripció als casals d’estiu municipals a partir del 13 de maig

Una de les novetats d'aquest any és un descompte del 15% per a les famílies que hi inscriguin 2 o més germans

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols obrirà el procés de preinscripció als casals municipals d‘estiu a partir del 13 de maig i s’allargarà fins el 19 del mateix mes. Si s’obté una de les places disponibles, es podrà confirmar la inscripció a partir del 22 de maig.

Les nenes i nens nascuts entre els anys 2012 i 2020 podran apuntar-se al Casalet de lEscola Gaziel o al Casal de Proximitat de lEscola Mossèn Baldiri Reixach. En aquests espais s’oferiran activitats de lleure educatiu, com son jocs, cançons, tallers o sortides, entre altres propostes.

Pel que fa a les nenes i nens nascuts entre els anys 2009 i 2017, podran participar al Casal Esportiu que es farà al Pavelló Municipal de La Corxera. Entre les activitats previstes hi ha la pràctica d’esports a través del joc.

Una de les novetats d’aquest any és que hi haurà un descompte del 15% per a les famílies que hi inscriguin 2 o més germans. A més, tothom que obtingui plaça i compleixi els criteris establerts, podrà sol·licitar una bonificació social.

Les inscripcions es podran fer per mesos o per setmanes naturals i el pagament serà en un o dos terminis, en funció dels desitjos de cada família.

Les preinscripcions es podran fer del 13 al 19 de maig online al web de la ciutadania del consistori al qual podeu accedir clicant aquí. Qui les vulgui fer presencialment es podrà dirigir al Punt Jove, a l’edifici de les Vetlladores del carrer del Mall, del 13 al 17 de maig de 09.00 a 13 hores. Es pot demanar més informació enviant un correu electrònic a casalsestiu@guixols.cat.

Podeu consultar els preus, horaris i tota la informació necessària sobre els casals clicant aquí.

El més llegit

I després