I després

SIS NOTÍCIES BREUS DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història


TALL DEL CARRER MERCÈ DURANT 24 HORES
Des d’aquest dimarts a les vuit del matí fins dimecres a les vuit del matí, és a dir, durant 24 hores, es procedirà a la neteja de la calçada i protecció de passos de vianants a les cruïlles del carrer Mercè amb Capmany, i del carrer Mercè amb carrer del Mall.Això vol dir que tot el carrer Mercè, i el tram del carrer Capmany que va del carrer Mercè i Concepció quedaran tallats a la circulació durant 24h.
Es permetrà l’entrada i sortida de vehicles dels guals, excepte en el tram entre les dues cruïlles, on no s’hi podrà circular amb vehicle.
L’Ajuntament ha mirat de concentrar el màxim d’accions en el mínim temps possible, per evitar majors molèsties als veïns.

DIJOUS, PROJECCIÓ DE ‘LA LA LAND’ A LA PLAÇA SALVADOR ESPRIU
La pel·lícula “La la land”, premiada amb 6 Òscars aquest 2017 es projectarà dins del cicle de Cinema a la Fresca a la Plaça Salvador Espriu de Vilartagues aquest dijous, 13 de juliol a les 22:00 h. L’accés és lliure i es recomana portar la cadira
També s’avança que pel dijous, 17 agost a la mateixa hora, es projectarà “Un monstruo viene a verme.
Organitzen: l’Associació de Veïns de Vilartagues i l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

 

DIVENDRES, CATALUNYA RÀDIO EN DIRECTE A SFG
El magazine de Catalunya Ràdio “Estat de Gràcia”, que condueix Roger de Gràcia a Catalunya Ràdio, es farà en directe a Sant Feliu de Guíxols (Passeig del Mar/Rambla), aquest divendres 14 de juliol amb tres hores amb música en directe, a càrrec de Pau Guillamet “Guillamino”, autor de la cançó de l’estiu de Catalunya Ràdio i TV3, i la de Miquel Vilella, autor de la cançó d’estiu d’iCat.cat.
També es presentarà la programació d’estiu de Catalunya Ràdio que arrenca dilluns 17 de juliol i es prestarà una atenció especial al Festival de la Porta Ferrada que arrenca, justament, aquell mateix dia.

 

AQUESTA SETMANA NO HI HAURÀ LÍNIA AMB L’ALCALDE
Aquest dijous no es posarà en antena el programa Línia amb l’alcalde de la nostra emissora en coincidir l’horari amb la roda de premsa que s’oferirà als mitjans d’informació a l’Hort del Rector del monestir de Sant Feliu amb la presència de les autoritats i de la baronessa Carmen Thyssen.
Els operaris ja estan muntant la nova exposició que portarà per títol “Un món ideal de Van Gogh a Gauguin i Vasarely”, la inauguració oficial de la qual es portarà a terme el dissabte 15 de juliol a les 20:00 h. i que s’obrirà al públic des del diumenge dia 16 de juliol fins el 15 d’octubre.

PRESENTACIÓ DE LLIBRES A LA BIBLIOTECA
Dins de l’activitat Guíxols lletres, que porta a terme la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols, el dijous, 13 de juliol a les 20:00 hores, es presentarà el llibre “Guia de camp dels ocells a Catalunya” (Edicions Omega, 2017), que anirà a càrrec de Carlos Álvarez-Cros, ornitòleg i autor i Jaume Ramot García, ornitòleg i President del Grup de Natura Sterna. Accés lliure.
D’altra banda, el divendres, 14 de juliol a les 19:00 hores, en el mateix espai, es farà la presentació del llibre de poemes “Infinitus” d’Ester Xargay.

 

FESTA ANUAL DEL BARRI DE LA PINEDA DE CAN TELL
El proper dissabte 15 de juliol se celebrarà, des de les 10 de la nit fins la 1 de la matinada, el sopar i la festa del barri “Pineda de Can Tell”, a la banda de mar de la zona alta de la carretera de Palamós, que abasta els carrers Berlin, Ginebra, Guifré, Haia, Londres, Milà, Nàpols, Roma, Trafalgar i plaça Pere Roig. .
El lloc de celebració és l’aparcament municipal del carrer Ginebra, on cadascú s’ha de portar el sopar, que és obert a tothom i on es fan obsequis i hi sol haver tisana de cava i, de postres, gelats i pastissos que hauran concursat, a més molts de regals.
També hi ha música i ball i cal adquirir els tiquets anticipadament.

 

 

El més llegit

I després