I després

Alcaldes de sis municipis de la Costa Brava Centre es reuneixen per reclamar a Endesa una millora en el servei

Compartiu aquesta història

La trobada també ha servit per reclamar un interlocutor de l’empresa al territori

Els alcaldes Carles Motas de Sant Feliu de Guíxols; Maurici Jiménez de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró; Jordi Soler de Calonge i Sant Antoni; Lluís Puig de Palamós, Joan Vigas de Palafrugell i i Josep Bofill de L’Escala, s’han reunit a Platja d’Aro aquest matí per demanar a Endesa Catalunya una millora del servei i les infraestructures. La petició es fa per garantir que no es repeteixin en el temps les situacions de talls en el subministrament elèctric viscuts les darreres setmanes.

L’Alcalde de Sant Feliu, Carles Motas, explica que la trobada “és per coordinar-nos i sobretot reclamar a l’empresa inversió al territori i evitar aquest talls de llum que són reiterats de fa molts anys”.

També demanen conèixer l’interlocutor de l’empresa al territori “per poder donar informació als ciutadans” a més d’esperar “que els problemes s’arreglin el més aviat possible”. D’altra banda, valoren “positivament” els esforços de la companyia en qüestions relacionades amb la sostenibilitat i la biodiversitat.

El més llegit

I després