I després

S’instal.la una nova porta automàtica al Mercat Cobert

En el projecte de remodelació del Mercat Cobert de Sant Feliu de Guíxols, la porta ubicada al carrer Clavé es va deixar amb dues portes batents en comptes d’amb portes automàtiques, com les ubicades als carrer de Sant Joan i la Plaça del Mercat 1 d’Octubre.

Compartiu aquesta història

En la remodelació del Mercat Cobert de Sant Feliu de Guíxols, la porta ubicada al carrer Clavé es va deixar amb dues portes batents en comptes d’amb un sistema automàtic, com les situades als carrer de Sant Joan i la Plaça del Mercat 1 d’Octubre. Amb aquesta nova actuació s’aconsegueix donar més visibilitat a les parades de la banda del carrer Clavé i es corregeix que fins ara, en quedar elevades, el mercat no donava la sensació de ser obert i els paradistes es sentien perjudicats. Fins ara es corregia aquesta situació deixant la porta oberta moltes hores, generant un mal funcionament del sistema de climatització a més d’un malbaratament energètic.

Un cop validat el canvi a través de la Comissió de Patrimoni i conservant les baranes originals, s’ha instal.lat una porta automàtica corredissa amb marcs d’alumini blanc. Les feines han anat a càrrec de l’empresa MANUSA per un import de 5.049,51 euros, IVA inclòs. La cortina d’aire de l’entrada es desplaçarà uns centímetres i s’aprofitarà per reparar les continues avaries que presentava. Properament està previst instal.lar uns porticons plegables de fusta de color verd carruatge, com a la resta de les portes de l’edifici, que anirà a càrrec de Fusteria B14 amb un import de 1.597,20 euros, IVA inclòs.

El més llegit

I després