I després

S’inaugura un Espai Polivalent al Mercat de Sant Feliu de Guíxols

Compartiu aquesta història

Fins el 31 de maig, i dins ‘Estimo el meu Mercat’, s’ha engegat al Mercat Cobert de Sant Feliu de Guíxols la campanya ‘És de Mercat, és bo!’ promoguda per la Diputació de Girona. Des de l’Ajuntament s’ha inclòs dins d’aquesta campanya la inauguració d’aquesta parada polivalent, que està habilitada com a zona de tast i d’altres activitats.

A la inauguració hi han assistit el diputat de Promoció i Desenvolupament Econòmic i Local de la Diputació de Girona, Jordi Camps; el primer tinent d’Alcalde de l’Ajuntament, Josep Melcior Muñoz; la regidora de Comerç, Sònia Bartumeu; juntament amb d’altres regidors, la presidenta de l’Associació de Comerciants Guíxols Comerç i Turisme, Alexia Sánchez i Andrea Dopico de la pastisseria ‘Maison Marcel’ del mercat de Sant Feliu de Guíxols, i d’altres paradistes del mercat Municipal.

Durant la inauguració d’aquest divendres, els paradistes han ofert un tast d’embotits i formatges de les seves parades.

Segons la regidora Sònia Bartomeu, “és una zona polivalent que va sorgir dels paradistes del mercat juntament amb l’Associació de Comerciants per poder realitzar xerrades o demostracions culinàries, i d’aquesta manera dinamitzar el mercat de la nostre ciutat”.

Aquest espai és una acció impulsada pels paradistes del Mercat cobert amb col·laboració de l’Associació de comerciants Guixols Comerç i Turisme i el suport de l’Ajuntament. S’ha creat per a la degustació de productes, treballar amb connexió wifi, fer reunions, ja siguin de feina o per oci…També es duran a terme presentacions de campanyes gastronòmiques, showcookings, etc.

A més, actualment és un espai amb exposició de talent local, d’una banda exposició fotogràfica de l’Elm Murcia i de l’altra una obra de la Maria Sola.

El més llegit

I després