I després

SÍLVIA ROMERO ES PRESENTA COM A CANDIDATA D’ERC PER A LES MUNICIPALS A SANT FELIU

Compartiu aquesta història

Amb la frase “sóc una nova republicana que ve a sumar”, Sílvia Romero i Quesada fa la seva presentació com a candidata d’ERC Guíxols a les properes eleccions municipals previstes pel maig de 2019.
La seva elecció es va fer en una assemblea local celebrada dijous passat.
Romero ha renunciat a l’acta de Regidora de RRHH, Activitat Econòmica i Projectes Estratègics de la ciutat que fins ara ocupava com a membre de Tots per Sant Feliu.

De pares de Jaén i Granada però nascuda i criada tota la vida a Sant Feliu de Guíxols, Sílvia Romero es defineix així:

Sóc republicana i d’esquerres, per tant la meva casa havia de ser aquesta. Ara cal definir-se perquè ho necessita el país i, sobretot, la seva gent. Per als republicans d’esquerres, primer són les persones, no deixarem ningú enrere en aquest gran viatge que volem fer com a poble.

Els membres de l’executiva comenten sobre aquesta candidatura:

Potser estaria bé que per primera vegada tinguéssim una alcaldessa però més enllà dels resultats, avui mateix ens posem a treballar per arribar a més persones que com la Sílvia vulguin sumar-se al projecte republicà. Eixamplar la base a cada poble i a cada barri és la millor via per arribar a la República i contra un estat disposat a tot per impedir-ho, hem de ser molts i molts més. No hi ha dreceres.

Sílvia Romero és diplomada en Turisme i té diferents estudis de postgrau en Desenvolupament Local i Planificació i Màrqueting Turístic.
En l’actualitat estudia un màster en Govern Local a la UAB i treballa com a Cap dels Serveis de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós.

El més llegit

I després