L’Associació Catalana de Municipis (ACM) ha informat a través de les xarxes socials que l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha estat un dels primers municipis en adherir-se al nou acord marc de subministrament del sistema de vídeoactes i transmissió de plens. Aquest nou servei adjudicat a inicis del mes de desembre ofereix les modalitats de compra i arrendament, juntament amb accessoris, per enregistrar sessions plenàries i emmagatzemar les dades.

També s’informen que, al mateix temps, adquireix altres productes i serveis de la Central de Compres de l’ACM. Així, té contractat el servei de pòlisses en les modalitats de responsabilitat dels càrrecs electes, responsabilitat civil i patrimonial i el servei de mediació.

A més es beneficia del subministrament de paper d’oficina. Concretament, amb l’adquisció de paper de fibra verge de qualitat estàndard en DINA3 i DINA4.
L’Ajuntament també està adherit al subministrament elèctric, que amb els nous preus d’aquest 2017 permeten estalviar fins a un 10% en la factura elèctrica, respecte als preus del 2016.