I després

S’està projectant el Carnaval d’Estiu pel 5 d’agost a Sant Feliu de Guíxols

Compartiu aquesta història

L’Associació de Festes Ganxones té molt avançades les gestions per tal que Sant Feliu compti amb el seu Carnaval d’Estiu que se celebraria el dia 5 d’agost d’enguany i que comptaria amb dues activitats principals; la desfilada aquàtica i la rua de colles locals.

En aquests dies s’estan celebrant trobades amb les colles guixolenques que estan d’acord a participar-hi de forma altruista, excepte algun cas puntual que no restaria ni volum ni qualitat a l’esdeveniment.

Tot i que es pot pensar que en les dates centrals de la temporada d’estiu amb la Festa Major desplegada i el volum de turismes i visitants que hi ha a la Ciutat un esdeveniment d’aquestes característiques podria resultar inconvenient, l’organització té esbossada tota l’activitat que, per altra banda, pot ser un reclam per aportar visitants la nit de després dels focs artificials.

La idea és concentrar les carrosses a la plaça Abadia (interior del Monestir), fer el recorregut per plaça Monestir, Juli Garreta i tot el passeig fins arribar a la nau de les colles al carrer Sant Sebastià (zona de La Xaica), amb la qual cosa s’eviten problemes de trànsit en els accessos a la Ciutat.

El dia 5 d’agost encara restarà muntat l’escenari gran del passeig del Mar, la qual cosa facilita que es pugui fer un ball annex a la Festa Mejor aprofitant la infrastructura.

Dit això, hi ha un detall que cal destacar i és que s’està projectant sense que l’Ajuntament digui la seva atès que ens trobem en aquest parèntesi polític (govern en funcions) i és una activitat que hauria d’autoritzar la corporació a més de col·laborar-hi. Però el marge de temps per tal que les colles confegeixin carrosses i disfresses no pot esperar i la idea ha d’estar pràcticament desenvolupada per presentar-la en el minut zero, quan la legislatura comenci a caminar.

El més llegit

I després