I després

Sessió informativa del projecte de cohabitatge sènior ‘Walden XXI’ de Sant Feliu de Guíxols, a la Biblioteca

La cooperativa Sostre Cívic fa una crida a les persones que puguin estar interessades en el projecte de cohabitatge sènior ‘Walden XXI’ de Sant Feliu de Guíxols.

Compartiu aquesta història

La cooperativa Sostre Cívic fa una crida a les persones que puguin estar interessades en el projecte de cohabitatge sènior ‘Walden XXI’ de Sant Feliu de Guíxols, amb el que es construiran 27 apartaments d’uns 40 metres quadrats, en règim de cessió d’ús, i on el 20% de l’edifici (uns 800 metres quadrats) es destinarà a espais comuns, com un gran menjador, bugaderia, sala de cures, entre altres.

La idea és fer una alternativa a les residències clàssiques i l’espai escollit és l’històric hotel Jecsalis que es troba a la carretera de Girona de la ciutat.

La sessió informativa tindrà lloc el dissabte 16 d’octubre a les 11 del matí a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Us hi podeu apuntar fent clic aquí.

Les obres preveuen arrencar l’any vinent amb la idea d’instal·lar-s’hi durant els primers mesos del 2023. La compra de l’hotel ha suposat una inversió de dos milions d’euros, que es finança amb l’aportació inicial de 40.000-45.000 euros que farà cada persona sòcia i a través d’un crèdit que també servirà per finançar les obres de reconversió de l’edifici. 

El grup de persones que hi entraran a viure ja està consolidat: més de 40 s’han mostrat interessades en formar part d’aquest projecte després del procés d’inscripcions per noves incorporacions que es va obrir l’estiu de 2019. Tot i això, queden per omplir algunes places.

El més llegit

I després