I després

S’entreguen els premis de la Guíxols Cup d’aquest cap de setmana, amb bons resultats del Club Nàutic de Sant Feliu

Aquest cap de setmana,el Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols ha acollit la VI Guíxols Cup en classe ILCA 4, 6 i 7, amb la participació de 67 regatistes.

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana, el Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols ha acollit la VI Guíxols Cup en classe ILCA 4, 6 i 7, amb la participació de 67 regatistes.

En ILCA 4 el vencedor ha estat Giulio Zunino del Club Nàutic Garraf, seguit de Ferran Sostres del Club Nàutic Vilanova i per Laura Pedraza del Club Nàutic El Masnou, en tercer lloc.

En la categoria d’ILCA 6 el primer lloc ha estat per Miguel Cairo del Club Nàutic Salou, seguit de Arnau Friguls del Club Nàutic El Balís. Ha tancat el podi Guillem Margarit del Club Nàutic El Masnou.

Pel que fa a la ILCA 7, el primer lloc ha estat per Món Cañellas pertanyent al Club Nàutic Cambrils, el segon per Max Urquizu del Club Nàutic Vilassar de Mar i el tercer per Jose Luís Doreste del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols.

El Club Nàutic de Sant Feliu ha tingut un paper destacat, fent podi en les tres categories: Alèxia Mussons quedant tercera femenina en ILCA 4, Marina Farré segona en categoria femenina ILCA 6 i Jose Luís Doreste, tercer en ILCA 7.

L’entrega de premis s’ha fet aquest diumenge a la tarda amb la presencia del regidor d’esports de l’Ajuntament, David Oliveras, el representant de la Federació Catalana de Vela i membre de la seva junta, Jordi Parés, i Josep Mediñà com a representant de la comissió esportiva del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols.

La regata s’ha portat a terme complint amb un rigorós protocol de seguretat anti covid-19 que ha permès garantir una competició segura, tant pels participants com pels equips i acompanyants.

El més llegit

I després