Seminari sobre novetats fiscals a la Cambra de Comerç

L’economista i assessor fiscal i financer Ramon Soler, de Cànovas Assessorament i Gestió ha explicat aquest matí els principals canvis que, en matèria fiscal, han entrat en vigor aquest any 2011, en un seminari organitzat per la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Sant Feliu de Guíxols. L’acte, organitzat amb la col·laboració de “La Caixa”, ha comptat amb una quinzena d’assistents. L’expert ha detallat quines son aquestes novetats i com afecten, per exemple, en les transmissions de béns immobles; el tipus d’iva reduït aplicable en aquelles obres que tinguin la consideració de reforma al sector de la construcció o el tipus de tributació que poden tenir aquells habitatges de nova construcció que es posin a lloguer.
També ha informat d’altres canvis com el que ha suposat que la constitució de societats limitades i anònimes hagi quedat exempta de l’impost sobre transmissions patrimonials i actes jurídics documentats. Finalment ha fet diverses recomanacions als assistents a l’espera de saber com afectaran les reformes que impulsa la Generalitat pel que fa a l’impost de successions i donacions.
L’acte d’avui, gratuït pels assistents, és el primer del cicle de seminaris, conferències i cursos de caire formatiu i informatiu que organitzarà la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Sant Feliu de Guíxols durant aquest any 2011.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació