I després

Segueixen els concerts del Festival de Porta Ferrada en la seva última setmana

Compartiu aquesta història

■ Estopa posaran el punt i final aquest diumenge amb la seva gira “Fuego 2022”.

L’artista argentina Nathy Peluso aterra avui dimecres a les 22h al Guíxols Arena a través del Festival de Porta Ferrada. La cantant presentarà les cançons del seu últim disc en la nova gira “Calambre Tour”. Aquesta nit sonaran a Sant Feliu de Guíxols èxits com: Celebré, Delito, Puro Veneno, o la polèmica col·laboració amb C. Tangana, Ateo. En definitiva, un concert intens amb diferents ritmes i estils musicals.

També avui dimecres a les 19h a l’Església del Monestir, podrem veure en directe a Solistes Covent Garden.
Sota la direcció del violinista búlgar Vasko Vassilev, els Solistes del Covent Garden, integrats per alguns dels instrumentistes més distingits de la prestigiosa orquestra londinenca, visiten Porta Ferrada en el marc d’una vetllada que promet altes dosis de talent, virtuosisme i sensibilitat.

I demà dijous 18 d’agost a les 22h al Guíxols Arena, Nil Moliner desfilarà per l’aniversari 60 de PF, per mostrar-nos “Nuestra locura Tour”.
El Barceloní ha obtingut el premi d’artista revelació i ha arribat a ser nº1 a la llista oficial de venda de discos a Espanya.

El Festival es troba en la seva darrera setmana de l’edició d’enguany. Estopa posaran el punt i final aquest diumenge amb la seva gira “Fuego 2022”.
La venda d’entrades es poden adquirir a festivalportaferrada.cat

El més llegit

I després