Arriba el nou repte del Festival de Porta Ferrada amb el qual us podeu emportar dues entrades per un dels concerts que tindran lloc a Sant Feliu de Guíxols aquest estiu.
El que s’ha de fer és escollir un dels músics que apareixen al nou vídeo, en aquest cas són: Kool & The Gang, Simple Minds, Good Save the Queen, Ben Harper,  Jamie Cullum i Hauser, i fer-ne una imitació, bé amb una imatge, bé amb un vídeo que no superi el minut de durada. Teniu accés al nou vídeo fent clic aquí.

Algunes de les idees que proposa el Porta Ferrada són disfressar-se, imitar un fragment del videoclip d’algun artista o interpretar part d’una cançó. Qualsevol proposta original és benvinguda sempre i quan compleixi els requisits mencionats.

La foto o filmació s’ha de fer arribar a l’organització del Festival per mitjà de l’adreça electrònica portaferradaacasa@gmail.com. Qui ho prefereixi, també pot enviar el seu material per missatge privat de Facebook i Instagram.

D’entre totes les proposicions, que es podran enviar fins al migdia del proper dilluns, en sortiran tres finalistes, que es publicaran a les xarxes oficials del festival. Serà llavors quan els seguidors del Porta Ferrada decidiran qui mereix vèncer. La publicació que acumuli més “likes” serà la guanyadora i s’endurà dues entrades per a l’actuació del músic a qui hagi imitat.