I després

Se celebra la lectura del manifest en el Dia Internacional de les Dones, davant l’Ajuntament

Degut a les previsions de pluja, queda suspesa la 7a Caminada per la Igualtat però es manté la lectura del manifest a Santa Cristina

Compartiu aquesta història

Aquest migdia s’ha celebrat davant l’Ajuntament, a la Plaça del Mercat, l’acte institucional de lectura del manifest en commemoració del Dia Internacional de les Dones que se celebra avui 8 de març. Hi han assistit diverses autoritats municipals.

L’Alcalde, Carles Motas, ha començat els parlaments i posteriorment, ha donat pas a la regidora d’Igualtat, Laura Serrano, qui ha estat l’encarregada de llegir el manifest. Serrano ens explica quin és el missatge que es vol enviar aquest any en la commemoració de la jornada.

Serrano ens explica com des de l’Ajuntament, a través del SIAD, es treballa per la dona durant tot l’any.

Des de dissabte passat s’han estat celebrant diverses activitats relacionades amb el 8M a Sant Feliu.

Degut a les previsions de pluja, queda suspesa la 7a Caminada per la Igualtat. Es manté, però, la lectura del manifest del 8M a les 9.30 hores davant de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, a la Plaça Catalunya.

També demà dissabte, a les 11:30, a la seu del Museu d’Història de l’Antic Hospital, es farà una visita guiada anomenada ‘En clau de donaUna Societat Canviant’ que anirà a càrrec de Xavi Roca.

Es tracta d’una activitat gratuïta per la qual cal inscripció prèvia. Es pot fer presencialment a la recepció de l’Antic Hospital, com també trucant al 972 821 57 o bé per correu electrònic a activitatsmuseu@guixols.cat

El més llegit

I després