I després

S’atorguen els primers distintius “Punt Blanc” per distingir establiments segurs a Sant Feliu de Guíxols

La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols ha començat a atorgar el distintiu 'Punt blanc' aquest dimarts 26 de maig, amb la idea que cada cop sigui més sol·licitat a la resta d'establiments de la ciutat. El distintiu està dirigit als establiments que compleixin amb les mesures de seguretat i higiene davant l’actual situació sanitària. Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Feliu.

Compartiu aquesta història

La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols ha començat a atorgar el distintiu ‘Punt blanc’ aquest dimarts 26 de maig, amb la idea que cada cop sigui més sol·licitat a la resta d’establiments de la ciutat. El distintiu està dirigit als establiments que compleixin amb les mesures de seguretat i higiene davant l’actual situació sanitària. Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Feliu.

Els primers distintius s’han entregat a 5 establiments de la ciutat: Teresa Tello, Hot Dog, Joiera Pla, Òptica Look i Restaurant Marabú. Hi ha assistit el president de la Cambra, Eduard Bosch, acompanyat de la regidora de Comerç i Empresa de l’Ajuntament, Sònia Bartumeu, la presidenta de l’associació Guíxols Comerç i Turisme, Alexia Sánchez, i Enric Pla, president de l’Associació Turística Guixolenca.

Aquest distintiu serà visible als establiments que, per mitjà d’una declaració de responsabilitat, assumeixen la implantació de les mesures de seguretat i higiene establertes en els protocols sanitaris actuals.

Eduard Bosch ha explicat que fins ara “s’ha interessat molta gent en aquest distintiu” i que “estem molt contents de la iniciativa”, una proposta “que estem ampliant a qualsevol tipus d’establiment”. “El que volem és donar confiança al consumidor, que quan entra a un establiment aquest compleix la normativa i fa les coses bé, per tant és un premi”.

Sònia Bartumeu considera “molt positiva de cara a la ciutadania” aquesta iniciativa, recordant que la Cambra va demanar la col.laboració de l’Ajuntament i “evidentment vam col.laborar-hi”. La regidora també ha explicat que s’està treballant en unes línies de subvencions que “sortiran en breu i una va destinada a l’equipament en mesures de seguretat”.

La idea d’aquest segell és la necessitat de donar confiança i seguretat als consumidors i també reconèixer la tasca de l’empresariat, qui rebrà assessorament i guia en l’implementació per part de les entitats.

El més llegit

I després