I després

Sarsuela a Santa Cristina d’Aro

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte, 10 d’agost a les 22.00h se celebra a l’Espai Ridaura de Santa Cristina d’Aro una nova edició del Retrobem la Sarsuela, Chateau Margaux, un espectacle amb el qual l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro aposta per a la recuperació d’aquest gènere musical per cinquè any consecutiu.
El Retrobem la Sarsuela està inclòs a la programació de l’Agost Musical i Cultural de Santa Cristina d’Aro, que se celebra al municipi del 3 al 31 d’agost de 2013, i que compta amb un total de 23 propostes culturals.
Les darreres entrades disponibles es poden adquirir encara a l’Oficina de Turisme de Santa Cristina d’Aro a un preu de 12 euros (Tel. 972 83 52 93).
La propera cita cultural a Santa Cristina d’Aro serà el dimecres 14 de juliol a les 22.30h amb una nova edició de la Nit d’Il·lusió.
Tota la informació de la programació i la promoció als bars i restaurants de l’Agost musical la trobareu al següent enllaç: http://www.santacristina.net/ca/agost_2013_el_mes_musical_de_santa_cristina_d_aro.html

 

El més llegit

I després