I després

SARFA presenta a Sant Feliu 6 nous vehicles

Compartiu aquesta història

El director general de Transports i Mobilitat, Ricard Font, i el president de Moventis, Miquel Martí, varen presentar divendres el matí a la platja de Sant Pol els 6 nous autobusos que s’incorporen a la flota de SARFA amb l’objectiu de millorar les connexions en transport públic entre les comarques gironines, les principals destinacions turístiques de la Costa Brava i la ciutat de Barcelona.

Per al director general, la mesura “respon a la voluntat d’ajustar l’oferta de serveis de transport públic a les necessitats dels viatgers i millorar la qualitat del servei ofert, tenint en compte el paper protagonista i vertebrador de l’autobús a les comarques de la Costa Brava”.

El president de Moventis, Miquel Martí, va destacar “l’esforç realitzat per SARFA per fer efectiva la incorporació d’aquests 6 nous autobusos, que sumen una inversió d’1,3 milions d’euros”. Amb 91 anys d’història i 3,5 milions de passatgers transportats l’any 2011, l’empresa segueix creixent i introduint innovació i valor afegit al transport públic de les comarques gironines, fins i tot en un context complex com l’actual.

6 nous autobusos d’última generació

A partir d’aquest cap de setmana, 4 nous autobusos s’incorporen a l’itinerari regular que actualment connecta diversos nuclis del Baix Empordà amb Barcelona i l’aeroport del Prat; un altre autobús cobrirà la línia que uneix Cadaqués amb Barcelona i el seu aeroport. Els enllaços directes per carretera amb el principal aeroport de Catalunya s’han generalitzat aquest estiu –l’any 2011 ja es va fer una prova pilot des de Lloret de Mar– amb molt bona acollida per part dels municipis de la Costa brava.

 

El més llegit

I després