I després

Santa Cristina màgica

Compartiu aquesta història

L’únic festival internacional de màgia de la Costa Brava: així es presenta la Nit d’Il·lusió, que aquest divendres celebrarà l’onzena edició al pavelló municipal de Santa Cristina d’Aro (23 h, 17 euros). Serà una nit màgica dirigida i presentada, com ja és habitual, per l’il·lusionista cristinenc i internacional Xevi, responsable també de la Casa Màgica, el museu de la il·lusió i la curiositat, que és un dels principals atractius turístics i culturals de la localitat baixempordanesa. Les entrades anticipades de la Nit d’Il·lusió es poden adquirir a l’Oficina de Turisme de Santa Cristina. En aquests moments ja s’han venut més de 700 entrades, i es garanteix, un any més, l’èxit d’aquest espectacle adreçat a tots els públics.
Aquest any torna a la Nit d’Il·lusió un bon amic de Xevi i un habitual dels seus festivals a la Costa Brava. Es tracta del suís Fred Roby, que està considerat un dels més importants ventrílocs del món, amb un repertori de personatges tan entranyables com divertits. Fred Roby ha actuat als principals escenaris de Las Vegas, Londres, Moscou i París, i ha sorprès les audiències més diverses amb un art que no coneix fronteres. “Si no han vist actuar Fred Roby, no coneixen la màgia de l’art de la ventrilòquia”, afirmen els promotors de la Nit d’Il·lusió.
També actuarà a Santa Cristina el jove artista francès Mikael Szanyiel, format a l’Escola Internacional Marcel Marceau de París. Szanyiel, que en els últims cinc anys ha col·leccionat un bon grapat de guardons internacionals, presentarà a la Nit d’Il·lusió un número molt especial dedicat a la música, amb molta creativitat i humor. La manipulació i els efectes amb ocells són l’especialitat del mag burgalès Arkadio, que en vint anys d’ofici també ha vist reconeguda la seva tasca amb uns quants trofeus d’arreu del món.
Els artistes alemanys Roy Gardner & James faran a Santa Cristina el seu debut a l’Estat espanyol, amb un número màgic tan teatral com divertit. La Nit d’Il·lusió es clourà amb l’espectacular número de llum negra presentat per Omar Pasha, el número 1 d’aquesta especialitat a escala internacional, provinent directament del País de les Mil i Una Nits. (El Punt).

El més llegit

I després