I després

Sant Feliu tindrà 7 punts de recollida d’aliments per al Gran Recapte

7 supermercats de Sant Feliu de Guíxols col·laboraran amb el Gran Recapte com a punts de recollida d'aliments. Es tracta d'una iniciativa organitzada per la fundació Banc dels Aliments i que es farà els dies 22 i 23 de novembre.

Compartiu aquesta història

7 establiments de Sant Feliu de Guíxols col·laboraran amb el Gran Recapte d’Aliments 2019 com a punts de recollida de menjar. Es tracta d’una iniciativa organitzada per la fundació Banc dels Aliments i que enguany arriba a la seva 11a edició. Serà els dies 22 i 23 de novembre, divendres i dissabte, respectivament, i els ganxons i ganxones que hi vulguin contribuir donant aliments bàsics ho podran fer als següents punts:

· BonÀrea (rambla Antoni Vidal).

· Caprabo (carrer Bourg de Péage).

· Esclat (carretera de Girona).

· Lidl (paratge Bujonis).

· Mercadona (autovia C-65).

· Sorli-Discau (carrer del Rufo).

· Spar (plaça del Mercat).

Arreu de Catalunya, el Gran Recapte disposarà d’uns 3.000 punts de recollida de menjar. Seran més de 25.000 els voluntaris que participaran a la campanya, amb la intenció de superar la recaptació de l’any passat, xifrada en 4’5 tones d’aliments bàsics.

El Banc dels Aliments centra la recollida a tres grans àrees: oli, conserves (de peix i verdures, principalment) i llet. Com a novetat, enguany les aportacions també es podan fer online a través de la pàgina web que ha habilitat l’organització.

El més llegit

I després