I després

Sant Feliu s’omple de visitants durant la Setmana Santa amb el LumLab i el MIC com a pols d’atracció

Compartiu aquesta història

Aquesta Setmana Santa, Sant Feliu de Guíxols s’ha omplert de visitants que han vingut fins la ciutat per gaudir d’aquests dies festius. Dues de les activitats destacades d’aquestes jornades han estat la segona edició del festival de la llum, LumLab, i els partits que han conformat el torneig de futbol base MIC celebrat a la nostra ciutat.

El LumLab proposava una segona edició que arribava després de l’èxit de la primera, que es va estrenar ara fa un any al municipi amb gran assistència de públic. En aquesta nova edició, les propostes lumíniques s’han instal.lat, com el passat any, en diversos espais, tant interiors com exteriors. 10.000 persones han visitat les obres situades en els espais interiors del Teatre, l’Antic Hospital i el Casino. Degut a l’alta assistència, s’ha hagut de fer un control de l’aforament en aquests recintes en certes franges horàries perquè tots els visitants poguessin visualitzar bé les obres.

Pel que fa a la vessant més esportiva, una de les activitats tradicionals que arriben fins la ciutat ha tornat a omplir de futbol Sant Feliu amb una nova edició del MIC Football. Els dos camps de Sant Feliu, el de Vilartagues i el Josep Sunyer, han acollit els enfrontaments d’aquest torneig de futbol base internacional que ha portat alguns dels clubs, jugadors i seleccions nacionals més potents de tot el món en diferents categories. Aquests enfrontaments han omplert les grades dels recintes amb centenars d’espectadors durant tots els dies que ha durat el torneig, confirmant la bona acollida d’aquest torneig un any més.

El més llegit

I després