I després

Sant Feliu present a les rutes electròniques de les vies verdes que es presenten aquest dissabte

Compartiu aquesta història

El Departament d’Innovació, Universitats i Empresa i el Consorci de les Vies Verdes de Girona presentaran aquest dissabte, 25 de setembre, a l’antiga estació de Cassà de la Selva, les noves rutes electròniques de les vies verdes de Girona, un sistema de guiatge GPS que interpreta, en llenguatge multimèdia, el patrimoni de les vies verdes situades entre Ripoll i Sant Feliu de Guíxols.
Les e-rutes consten de tres itineraris principals, que comprenen les rutes Bescanó-Sant Feliu de Guíxols, Ripoll-Olot, Olot-Bescanó i, i vint-i-dos itineraris secundaris. L’usuari estarà acompanyat per en “Jep”, un personatge virtual que guia els visitants per diferents pantalles multimèdia i interpreta els elements naturals i culturals presents en el camí.
A més, a la pantalla, s’hi trobarà una descripció del recorregut, la durada, el desnivell i altres punts d’interès. Aquestes pistes es podran descarregar al web de les vies verdes de Girona o llogar dispositius PDA en punts d’informació de la ruta.
Amb les e-rutes es dóna un valor afegit a la pràctica del senderisme i el cicloturisme i també es potencia l’esport de baixa intensitat a més del lleure combinat amb la descoberta de l’entorn.

El més llegit

I després