I després

Sant Feliu posa en marxa el servei de socorrisme a les platges de Sant Feliu i Sant Pol que s’allargarà fins el 2 d’octubre

Compartiu aquesta història

Sant Feliu de Guíxols ha posat en marxa el servei de socorrisme a les platges de Sant Feliu i Sant Pol. El servei s’allargarà fins el primer cap de setmana d’octubre, si bé els darrers cinc dies de setembre no estarà en funcionament. Durant la temporada alta hi haurà nou efectius treballant, quatre a la platja de Sant Feliu i cinc a la de Sant Pol durant les hores de més afluència de banyistes – de les 11h a les 18h-. La resta de la temporada se’n destinaran dos a cadascuna. A més, l’Ajuntament ha incorporat una embarcació amb un patró que dona suport als socorristes de platja.
El servei va començar a ser efectiu el passat dissabte 11 de juny. Pel que fa l’horari, els socorristes estaran vigilant les platges des de les nou del matí fins a les set de la tarda de forma ininterrompuda. Cal recordar que el juliol i l’agost s’incrementa de 4 a 9 els efectius en les hores centrals del dia.

 

El més llegit

I després