Aquests dies s’ha instal·lat a la rotonda d’entrada sud de Sant Feliu, un pannell informatiu lluminós d’informació dinàmica especialment lúdica que, de moment, reforçarà els estàtics que s’intercanvien manualment a les entrades de la ciutat.
A través d’una subvenció ha estat possible implantar el primer que, amb el temps, es pensa reforçar amb un altre a l’entrada per Sant Pol i un tercer a  la zona centre, on hi havia l’antic rellotge enfront de la Rambla Vidal, al passeig marítim.
Actualment no es compta amb partida per la compra de més pannells ja que el seu cost és d’aproximadament 20.000 euros.
El que sí que ja està previst per les properes setmanes, és la instal·lació de tres tòtems informatius tàctils de consulta per a turistes i vilatans.
Un d’ells estarà instal·lat a l’exterior de l’Oficina de Turisme possibilitant les consultes les 24 hores, un altre perifèric a la zona de Sant Pol i un tercer a la parada d’autobusos.
Es cobrirà així la mancança d’informació les hores en què l’Oficina de Turisme resti tancada al temps que agilitarà les consultes quan hi ha aglomeració al taulell d’atenció al públic en plena temporada estiuenca.

Veu Carles Motas en declaracions a Ràdio Sant Feliu (Línia amb l’alcalde)
[audio:http://www.rsf.fm/audio/motas_panell.mp3]