I després

Sant Feliu entre les poblacions adherides a la Gran Recapte d’Aliments el 25 i 26N

Compartiu aquesta història

La Fundació Banc dels Aliments i l’Obra Social de La Caixa han fet aquest dimecres una crida a la societat catalana per a la Gran Recapte d’aliments, que tindrà lloc els dies 25 i 26 de novembre, per poder destinar-los als més necessitats, que es calculen en prop d’un milió i mig de persones i que estan vivint en una situació de pobresa a Catalunya.

Actualment, el Banc dels Aliments atén persones amb necessitats alimentàries a Catalunya a través de 14 milions de quilos de menjar i, per aconseguir els seus objectius, habilitarà més de 600 punts de recollida repartits per tot el país (una cinquantena a les comarques Gironines) i comptarà amb l’ajut de més de 7.000 voluntaris que ja s’han apuntat a l’esdeveniment solidari.

La Gran recapte, que se celebra per tercer any consecutiu, té el doble objectiu d’aconseguir 800 tones de menjar per poder atendre la forta demanda en el context de crisi actual i sensibilitzar a la ciutadania davant aquesta realitat social.

Com a novetat, aquest any també es podran realitzar donacions a través d’Internet (www.bancdelsaliments.org) i, l’Obra Social de La Caixa, habilitarà tots els seus caixers automàtics i canals electrònics per a l’ocasió.

Es demanen especialment: llegums, conserves de peix, llaunes de tomàquet natural, llet i oli. Hi haurà punts de recollida a Mercadona, Lidl, Sorli Discau, Valvi i Caprabo entre altres.

El més llegit

I després