I després

Sant Feliu de Guíxols s’afegeix a la campanya ‘Bandera Verda’ per ser referent en reciclatge de vidre

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols se suma a la campanya “Bandera Verda” d’Ecovidrio, a través de la qual s’incentiva el reciclatge de vidre entre la ciutadania, com també entre els comerços de la ciutat.

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols se suma a la campanya “Bandera Verda” d’Ecovidrio, a través de la qual s’incentiva el reciclatge de vidre entre la ciutadania, com també entre els comerços de la ciutat.

Sant Feliu se suma a un total de 23 municipis catalans que s’han afegit a la campanya per tal d’obtenir un dels dos guardons de Bandera Verda als quals opten i convertir-se així en municipi que sigui referent en el reciclatge del vidre i, per tant, també en referent de tenir cura del medi ambient.

La campanya que acompanya el guardó pretén conscienciar sobre la importància del reciclatge davant l’actual canvi climàtic que afecta el planeta, un canvi que ja podem veure en el nostre dia a dia amb situacions meteorològiques adverses i inèdites, unes dades que també es poden consultar a través dels diversos informes d’experts en la matèria, que s’han anat publicant al llarg dels anys.

La campanya, a més d’informar, també proposa a la ciutadania fotografiar-se reciclant vidre, publicar la imatge a les xarxes socials (han de ser perfils públics) amb els dos hashtags: #MovimientoBanderasVerdes #guixolsrecicla

El més llegit

I després