I després

Sant Feliu de Guíxols repetirà com a gran inici de la Volta Ciclista a Catalunya en la seva 102ª edició

Compartiu aquesta història

La ronda catalana, que es disputarà del 20 al 26 de març de 2023, ja té tots els inicis i finals d’etapa confirmats

La 102ª edició de la Volta Ciclista a Catalunya, que es disputarà del 20 al 26 de març de 2023, ja té el seu recorregut definit amb la oficialitat de totes les poblacions que seran sortides i arribades de la cursa. Amb inici a Sant Feliu de Guíxols i final a Barcelona, la Volta recorrerà Catalunya amb moltes novetats respecte l’edició precedent.

En parla el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, David Oliveras.

 

De fet, en relació a la darrera edició, la 101, únicament es mantenen en el disseny del recorregut les poblacions d’inici i final de la cursa, i l’arribada en alt a La Molina. Sant Feliu de Guíxols repetirà per segon any consecutiu com a gran inici de la cursa, mentre que Barcelona posarà el punt i final a una edició exigent i variada. Així doncs, la Volta 102 tindrà nombroses novetats, com la sortida per primer cop d’Olost o l’arribada per primera vegada a Molins de Rei.

Els retorn de la Volta dècades després a Martorell (1994, darrera vegada) i Sabadell (2003, el darrer cop), així com tornar a Llívia (2018); i Mataró i Vallter (2021) després d’un any d’absència, seran bons motius per tal d’animar al públic a viure “in situ” les etapes de la prova, que un any més tornarà a reunir els millors equips i ciclistes del món per carreteres catalanes.

La Volta de 2023 tindrà tres finals en alt per primer cop en molts anys, ja que als habituals de La Molina i Vallter -on sempre s’hi ofereix espectacle- s’hi suma un gran final a les Terres de l’Ebre. Amb sortida a Tortosa i arribada a Lo Port, els escaladors tindran un repte d’alçada en aquesta Volta.

Els detalls de quilometratges i característiques de cada una de les etapes seran anunciats en la presentació oficial que es portarà a terme a principis de l’any 2023.

Tota la informació sobre la Volta a: www.voltacatalunya.cat

RECORREGUT 102a edició VOLTA CICLISTA A CATALUNYA

Etapa 1 – Sant Feliu de Guíxols – Sant Feliu de Guíxols – 20 de març

► Etapa 2 – Mataró – Vallter / Setcases (Vall de Camprodon) – 21 de març

► Etapa 3 – Olost – La Molina (Alp) – 22 de març

► Etapa 4 – Llívia – Sabadell – 23 de març

► Etapa 5 – Terres de l’Ebre (Tortosa – Lo Port) – 24 de març

► Etapa 6 – Martorell – Molins de Rei – 25 de març

► Etapa 7 – Barcelona – Barcelona – 26 de març

 

 

 

 

 

 

 

El millor ciclisme tornarà a Catalunya del 20 al 26 de març, en una edició 102 que buscarà successor del darrer guanyador, el colombià del Bora – Hansgrohe Sergio Higuita.

 

 

El més llegit

I després