I després

Sant Feliu de Guíxols presenta un Festival de la Portaferrada extraordinari

Compartiu aquesta història

El GUÍXOLS ARENA, amb el gruix de la programació, i la PLAÇA ABADIA, amb un enfocament marcadament clàssic, seran els dos espais que acolliran els concerts. Entrades ja a la venda a www.portaferrada.cat. El degà dels festivals d’estiu presenta una programació extraordinària per aquest agost. TheProject, promotora responsable del Festival, comunica la reestructuració de la proposta: recupera la major part dels noms ja anunciats -que actuaran a Sant Feliu entre 2020 i 2021- i afegeix nous artistes al cartell d’enguany.

STAY HOMAS, MIGUEL POVEDA, ARA MALIKIAN, ANDREA MOTIS, SOPA DE CABRA i ELS AMICS DE LES ARTS s’afegeixen a la programació.

ALBERT PLA, LOS SECRETOS + COQUE MALLA, NIL MOLINER, ARNAU GRISO, JETHRO TULL, AMARAL i MANEL es mantenen.

Els concerts de JAMIE CULLUM, BEN HARPER, SIMPLE MINDS, BAD GYAL, LEIVA, KOOL AND THE GANG, GOD SAVE THE QUEEN I DAMARIS GELABERT queden ajornats al 2021.

Alhora, durant aquesta edició gaudirem d’un cicle de música en petit format que tindrà lloc a l’escenari de la Plaça Abadia, protagonitzat per artistes de l’escena local: CULLEL TRIO, CARLES FONT, MARIA CANYIGUERAL, XAVI CALVET I TINA GORINA.

Iñaki Martí, director del festival i de la promotora de concerts TheProject, es mostra optimista amb la resposta del públic “S’ha fet un gran esforç per salvar i reprogramar a tots els artistes, i hem aconseguit que el seguidor de Porta Ferrada pugui gaudir de la majoria dels concerts anunciats entre aquest any i el que ve. “Ho hem lluitat: el dia 6 de març les vendes ens situaven en xifres de record, 10.000 entrades venudes anticipadament, mai s’havien assolit aquests números en aquestes dates. Vam veure que la resposta del públic confirmava gratament el programa, que tindríem un any històric. Això ens obligava a lluitar per aconseguir la reprogramació del 100×100 dels artistes, això si, entre aquest any i el que ve.””Amb tot, el pressupost queda sobre els 700.000 € i posarem a la venda al voltant de 14.000 entrades. Hem dissenyat dos espais a on el públic es trobarà amb totes les comoditats que donen els recintes a l’aire lliure i només s’haurà de preocupar de gaudir dels seus artistes preferits. Ja ens encarregarem des de l’organització de vetllar pel seu benestar mantenint en tot moment els protocols que exigeix aquesta crisi sanitària. Totes les entrades seran amb seient numerat per garantir les distàncies reglamentàries i disposarem de servei de menjar i beure amb un amplíssim village.”

Josep Saballs, regidor de l’Ajuntament de Sant Feliu responsable del festival comenta que “el Festival Porta Ferrada manté l’edició 2020 en un nou format més compacte i en un renovat Guíxols Arena, adaptat i preparat per rebre amb seguretat i solvència al públic, resistint al devastador Covid-19, que també ha arrasat a l’àmbit musical i cultural. Té com a objectiu principal ser l’element dinamitzador, tant en l’àmbit comercial, turístic i de promoció, però sobretot el d’omplir d’il·lusió als nostres ciutadans i als de l’entorn, que segur que rebran de bon grat que Sant Feliu de Guíxols, més que mai, sigui aquest estiu la capital cultural de la Costa Brava.””La història del nostre festival ha estat clau per reinventar-nos, disposar de multitud d’espais. El suport de tota una Ciutat al darrera ha possibilitat que també aquest estiu, adaptant-nos a allò que ens indiquin les autoritats sanitàries, podrem gaudir d’un gran estiu a Sant Feliu.

Albert Mallol, director artístic, apunta: “amb la voluntat de donar un suport explícit el sector cultural en tots els seus àmbits, la direcció artística, seguint les directrius i la iniciativa de l’Ajuntament i l’impuls de la seva regidoria per tal de mantenir viu el festival, donar aire el sector cultural i generar una potent oferta cultural i turística a la ciutat, manté l’edició 2020 de Porta Ferrada. La programació queda reestructurada, mantenint algunes de les actuacions previstes, afegint noms de nivell a la mateixa i on l’artista km.0 té un clar protagonisme amb un cicle a la plaça Abadia, tot preservant la diversitat d’estils i el caràcter obert de la seva programació, ADN del nostre Festival.” “Es tracta d’una edició centrada a l’Espai Guíxols Arena, que permet, amb una bona adequació, complir amb els protocols sanitaris i adaptar el màxim aforament amb les garanties suficients pel públic assistent, tècnics i artistes. Oferim una programació d’alt nivell amb uns mínims lògics de sostenibilitat, i també presentem un nou cicle de concerts Stars Km0 a l’auditori Plaça Abadia.”

  • El recinte Guíxols Arena.

L’espai “gran” de Porta Ferrada, esdevé aquest any la seu principal del festival. Amb un disseny especial, adequat a les circumstàncies, tindrà caire d’Auditori per a capacitat de no més de 800 espectadors distribuïts entre platea i grada, aconseguint una proximitat a l’escenari des de qualsevol ubicació que el fa un espai excel·lent. Els espectadors gaudiran de serveis d’aparcament, zona Village amb Food Trucks, serveis sanitaris, i zona de begudes.

Concerts Guíxols Arena

Dimecres 5 a les 22.30 h STAY HOMAS

Dijous 6 a les 22.30 h ALBERT PLA

Divendres 7 a les 21.30 h LOS SECRETOS + COQUE MALLA

Dissabte 8 a les 21.30 h NIL MOLINER

Diumenge 9 a les 22.30 h ARNAU & GRISO

Dimecres 12 a les 22.30 h JETHRO TULL

Dijous 13 a les 22.30 h ANDREA MOTIS

Divendres 14 a les 22.30 h ARA MALIKIAN

Dissabte 15 a les 22.30 h AMARAL

Diumenge 16 a les 22.30 h AMARAL

Dimarts 18 a les 22.30 h SOPA DE CABRA

Dimecres 19 a les 22.30 h MIGUEL POVEDA

Divendres 21 a les 22.30 h MANEL

Dissabte 22 a les 22.30 h EADLA

 

  • Espai Plaça Abadia

Antiga seu del festival té un aforament màxim de 400 espectadors i en ell es desenvoluparà el cicle de música clàssica i els concerts en acústic d’artistes locals. Aquest espai disposarà de servei de restauració i serveis sanitaris.

Concerts Auditori Plaça Abadia – Festival STARS KM0

Dilluns 24 a les 20.00 h
Gala Lírica
Tina Gorina, soprano – Georgina Reyner, mezzo – Irene Ferrer, flauta – Stanislav Angelov , piano

Dimarts 25 a les 20.00 h
Homenatge a Robert Gerhard
Cullell-Humet Piano duo + Marc Clos , percussió

Dijous 27 d’agost 20 h
Concert 250 aniversari de Beethoven
Lana Trotovsek, violí – Maria Canyigueral, piano

Dimecres 26 i Divendres 28 d’agost. Pendent de programació

  • Entrades

Entrades disponibles clicant aquí

IMPORTANT: Pels espectadors que tinguin entrades adquirides amb anterioritat:

CONCERTS AJORNATS A 2021: *Les entrades ja adquirides seran vàlides per la nova data. Sol·licitem que, si és possible, mantingui les seves localitats, garantint així l´accés al nou concert. Si no pot assistir a la nova data, pot demanar la devolució de l’import amb un termini màxim de 14 dies.

CONCERTS CANCEL·LATS: *L’import de les seves entrades es retornarà AUTOMÀTICAMENT en el termini màxim d’una setmana, a la mateixa targeta des de la qual es va el pagament.

CANVI DE RECINTE: GUÍXOLS ARENA *Els compradors rebran per e-mail les noves localitats pel recinte, ja que les corresponents a l’Espai Port no seran vàlides per accedir-hi, amb un termini màxim de 30 dies.

Els compradors de NIL MOLINER + ARNAU GRISO tindran accés als 2 concerts individuals al Guíxols Arena, i també rebran per e-mail les seves corresponents entrades.

Els compradors d’ALBERT PLA que no puguin assistir a la nova data podran demanar la devolució de l’import amb un termini màxim de 14 dies. Els assistents rebran per e-mail les seves corresponents entrades.

Per qualsevol consulta podeu enviar correu electrònic a: ticketing@theproject.es

Segueix l’actualitat del festival a Twitter, Facebook i Instagram. #viuremlestiuasantfeliu

El més llegit

I després