I després

L’Associació de Festes Ganxones organitza el ‘Crit o Confit’

Hi participaran un centenar d'establiments col·laboradors

Compartiu aquesta història

Aquest dimarts dia 31 d’octubre se celebrarà el ‘Crit o confit’ (Trick or treat), dins la Festa de la Tardor que organitza l’Associació de Festes Ganxones.

Donarà inicia a les 5 de la tarda, els nens i nenes hauran d’anar disfressats i/o maquillats i podran triar entre un centenar de comerços que s’han afegit a la proposta. Allà, se’ls lliurarà un carnet. Un cop omplert el carnet amb les visites que facin als comerços del llistat, l’hauran de dipositar en una urna. Les persones que hi participin entraran en el sorteig de dues entrades a Port Aventura Halloween.

Ho explica la presidenta de l’Associació de Festes Ganxones, Marce del Rio.

Les instruccions son les següents:

Es trobarà la imatge d’un fantasma a l’aparador, porta o taulell de tots els comerços participants en l’activitat.

Si el fantasma és de color blanc, l’establiment disposarà de dolços per als participants. Contràriament si és de color negre, significarà que ja els haurà esgotat.

Per participar en el ‘Crit o Confit’, no es podrà ser major de 14 anys, ni repetir establiment.

L’accés als establiments es farà en grups de màxim 6 persones.

Si no es compleix, la normativa l’establiment tindrà dret a NO segellar la butlleta.

Les butlletes omplertes i amb els 8 segells es podran dipositar en una urna que trobareu a l’entrada del Túnel del Terror, o a l’establiment ‘El Mercadito’ del carrer Joan Camisó, fins a les 22h del dia 31 d’octubre.

Aquestes butlletes participaran en el sorteig d’una escapada a Port Aventura. El sorteig es realitzarà el dia 1 de novembre de 2023 i el nom del guanyador/a es publicarà a les xarxes socials.

El més llegit

I després