I després

Sant Feliu de Guíxols homenatjarà l’estudiós Àngel Jiménez

Aquest dissabte 5 de febrer a les 11h a la sala Abat Panyelles del Monestir, Sant Feliu de Guíxols homenatjarà l'estudiós Àngel Jiménez amb un programa cultural i de recerca sobre memòria democràtica que portarà el seu nom.

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte 5 de febrer a les 11h a la sala Abat Panyelles del Monestir, Sant Feliu de Guíxols homenatjarà l’estudiós Àngel Jiménez amb un programa cultural i de recerca sobre memòria democràtica que portarà el seu nom.

L’Ajuntament impulsarà properament un programa sobre memòria democràtica que portarà el nom d’Àngel Jiménez, qui va ser fins fa pocs anys arxiver i director del museu de l’Ajuntament guixolenc fins a la seva jubilació, en el seu paper, sobretot, com a pioner en la recerca i reparació de les víctimes de la repressió franquista.

L’acte comptarà amb el mateix Jiménez, i amb personalitats del món de la història, la cultura i l’arxiu com Joaquim Nadal, Salomó Marquès, Ramon Alberch, Gemma Tribó i Joaquim Borràs.

A banda de presentar el programa, es vol aprofitar l’acte per fer un reconeixement a Jiménez per la seva trajectòria professional i acadèmica, tasca de divulgació, publicacions i aportacions a la història local.

És un acte gratuït i obert a tothom, tot i que les places ja estan exhaurides.

Més informació a museu.guixols.cat

El més llegit

I després