I després

SANT FELIU DE GUÍXOLS DISTINGIT PEL SEU COMPROMÍS EN EL RECICLATGE DE VIDRE AMB UN TROFEU FABRICAT AMB MATERIAL RECICLAT PELS HABITANTS DE LA CIUTAT

Sant Feliu de Guíxols ha estat premiat per Ecovidrio pel seu esforç i compromís amb el reciclatge del vidre.

Compartiu aquesta història

Sant Feliu de Guíxols ha estat premiat per Ecovidrio pel seu esforç i compromís amb el reciclatge del vidre.
Ecovidrio ha lliurat un trofeu de vidre sostenible a Carles Motas, alcalde de Sant Feliu de Guíxols, durant l’acte de final d’etapa d’aquest dimarts 26 de març en el marc de la 99 Volta Ciclista a Catalunya que ha passat per Sant Feliu.

Durant aquest darrers dies, els veïns de la ciutat han anat dipositant els seus residus de vidre en els onze contenidors decorats per a l’ocasió que s’han col.locat al Passeig del Mar, al carrer Enamorats, l’Avinguda Juli Garreta i l’Avinguda Catalunya. És amb aquests residus que s’ha elaborat el trofeu sostenible.

Amb aquesta campanya, Recicla vidre i pedaleja , es vol conscienciar sobre la importància del reciclatge de vidre, una proposta en què participen els ajuntaments dels municipis pels quals passa la competició.

El reciclatge de vidre a la ciutat és de 14 kg. de mitjana per habitant/any, fent un total de 306.280 kg.
Pel que fa a la taxa de contenidors, Sant Feliu se situa amb una mitjana de 303 habitants per contenidor, comptant en l’actualitat amb un total de 72 iglús instal.lats per aquest tipus de residus.

El més llegit

I després