I després

Sant Feliu de Guíxols commemora el Dia Internacional contra la LGBTIfòbia

Compartiu aquesta història

Aquest proper diumenge 17 de maig se celebra el Dia Internacional de la lluita contra l’homofòbia: lesbofòbia, gaifòbia, bifòbia i transfòbia. Una jornada que defensa els principis d’equitat i de no-discriminació per garantir els drets de les lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals. Malgrat la situació d’emergència pel Covid-19, el 17 de maig se celebrarà igualment a Sant Feliu de Guíxols adaptant-se a les mesures de seguretat i prevenció establertes. L’Ajuntament s’ha adherit a la jornada i ha preparat accions per commemorar-ho.

La regidora d’igualtat, Laura Serrano, ha explicat que ‘aquest any resulta difícil la visualització d’aquesta jornada a causa del confinament, però no podíem deixar de fer aquest acte reivindicatiu’. Serrano afegeix que el 17 de maig se celebra la jornada institucional contra la homofòbia però que el SAI (Servei d’Atenció Integral per a persones LGBTI) treballa durant tot l’any perquè Sant Feliu de Guíxols vetlli per la no-discriminació mitjançant informació, consultes i activitats.

Una de les accions que es duran a terme aquest diumenge és la il·luminació de l’Arc de Sant Benet amb els colors de l’arc de Sant Martí, en suport a totes les persones que han estat perseguides i/o han patit discriminació o violència per la seva identitat o orientació sexual.

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols s’ha adherit a la declaració institucional que s’ha elaborat per la causa. Podeu llegir-la CLICANT AQUÍ.

El més llegit

I després