I després

Sant Feliu de Guíxols commemora aquest divendres el 25N, el Dia contra les Violències Masclistes

Compartiu aquesta història

Sant Feliu de Guíxols se suma un any més a la jornada reivindicativa del 25 de Novembre, diada contra la violència masclista
Com és habitual, la data del 25N concentrarà la majoria d’activitats, però alguns dies abans i després es programen altres actes relacionats.

Ho explica la regidora d’igualtat Laura Serrano.

 

Tal i com diu la regidora, a l’àrea Bàsica de Serveis Socials de Sant Feliu de Guíxols s’han atès 146 dones que han estat violentades per homes aquest 2022.
La programació d’enguany ha començat dimarts 22 de novembre, dia en el qual s’ha fet un taller de defensa personal per a dones.

Divendres hi hauran activitats de caire popular, a la plaça del Mercat 1 d’octubre i a la plaça de Salvador Espriu, que ocuparan el matí i la franja de primera hora de la tarda. En els dos casos, hi haurà parades informatives. Es pretén visualitzar les diverses formes de violència masclista: la física, la psicològica, la sexual, la obstètrica, l’econòmica, la de segon ordre i la vicària.

El mateix divendres dia 25, la data pròpiament vinculada amb la diada internacional, es fa la lectura del Manifest commemoratiu a les 12h del migdia davant de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, amb la col·laboració del Batxillerat Artístic de l’Institut Sant Elm. I a les 18h, la lectura del manifest, encesa d’espelmes i un minut de silenci a la plaça Salvador Espriu.

La Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit ha fet, també, una selecció de lectures, que s’exposen al centre.
El manifest del migdia del 25 es podrà seguir, també, per Ràdio Sant Feliu (107.0 FM)

 

 

El més llegit

I després