I després

Sant Feliu acull aquest dissabte el circuit 3×3 de la Federació Catalana de Basquetbol

És un torneig que enguany arriba a la seva quarta edició, i la població guixolenca s’estrena com a seu de l’esdeveniment, que es disputa en sis municipis més. La de Sant Feliu és la segona jornada del circuit.

Compartiu aquesta història

El proper dissabte, 26 de juny de 2021, Sant Feliu de Guíxols es converteix en seu del circuit de 3×3 de la Federació de Bàsquet de Catalunya. És un torneig que enguany arriba a la seva quarta edició, i la població guixolenca s’estrena com a seu de l’esdeveniment, que es disputa en sis municipis més. La de Sant Feliu és la segona jornada del circuit: la primera va ser a inicis del mes de juny a Badalona.

La competició té tot tipus de categories, des de minis fins a sèniors. De fet, als equips que participen en la màxima categoria s’hi troben jugadors i jugadores de bàsquet professional, com Helena Oma, de l’Ensino Lugo i ex de l’Spar UniGirona, o Georgina Bahí, ex del Cadí La Seu. Moltes d’aquestes participants, de fet, no podran venir a Sant Feliu perquè precisament estan convocades per la Selecció Espanyola al campionat pre-Europeu de bàsquet 3×3.

Tanmateix, el nivell que es reflectirà serà elevadíssim. Es jugaran partits tant al pavelló municipal de La Corxera com a la zona dels Jardins Juli Garreta, a l’alçada del Beach Club, on s’hi instal·laran dues pistes exteriors de bàsquet. És en aquestes pistes outdoor on s’hi disputaran els partits de la fase final de la jornada, una jornada que arrencarà a les 10:00 hores del matí i que s’allargarà, presumiblement, fins a quarts de nou del vespre. A més a més, Televisió de Catalunya en farà un seguiment en directe.

El més llegit

I després