I després

Sant Feliu acollirà dues campanyes de donació de sang el 3 i 4 d’abril

El Banc de Sang fa una crida a la ciutadania perquè vagin a donar sang. La donació de sang és un acte imprescindible per garantir l’assistència sanitària als hospitals durant aquests dies.

Compartiu aquesta història

El Banc de Sang fa una crida a la ciutadania perquè vagin a donar sang. La donació de sang és un acte imprescindible per garantir l’assistència sanitària als hospitals durant aquests dies. Cal que es mantingui el ritme habitual, ja que la sang contina sent necessària durant l’epidèmia per als pacients amb tractaments de càncer, per accidents, parts amb complicacions, entre altres circumstàncies.

Sant Feliu de Guíxols s’ha sumat al conjunt de municipis catalans de Catalunya que han ofert els seus espais per garantir-ho. Hi ha dues donacions previstes pels propers divendres i dissabte, 3 i 4 d’abril al Pavelló Carles Nadal de la ciutat.

Per a participar-hi CAL RESERVAR HORA. Ho podeu fer clicant aquí. https://www.donarsang.gencat.cat/ca/

Els horaris de les donacions seran:

  • Divendres 3 d’abril: de 17 a 21 hores
  • Dissabte 4 d’abril: de 10 a 14 i de 16 a 20 hores.

La donació de sang està permesa malgrat el confinament i, de fet, és mes necessària que mai, però és INDISPENSABLE apuntar-se per poder sortir de casa. Des del banc recorden que el Covid-19 no es pot transmetre per la sang, sinó per via respiratòria, amb la qual cosa el procés de donació i transfusió disposa de la seguretat habitual. A més, es prendran mesures especials abans de donar sang: us demanaran que us renteu les mans, si no porteu el formulari emplenat de casa, us donaran un bolígraf d’un sol ús per fer-ho allà, us prendran la temperatura i els assistents aniran tots amb mascareta i guants.

Ves a donar sang. Ser responsables també és sortir només per les coses importants, i hi ha gent que necessita la nostra sang, ara més que mai.

El més llegit

I després