I després

S’AMPLIEN CONDICIONS I TERMINI D’AJUTS A L’IBI

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha ampliat part de les condicions i el termini per poder accedir als ajuts pel pagament dels rebuts de l’IBI (Impost de Bens Immobles).
Si sou jubilats, si esteu a l’atur o bé sou família monoparental, us podeu beneficiar dels les ajuts fins al 100% del rebut de l’IBI sempre que el valor cadastral del vostre habitatge sigui inferior a 50.000.-€.
En principi, el valor cadastral màxim per accedir a aquestes ajudes era de 30.000.-€ i l’Ajuntament ho ha ampliat “per tal que la mesura pugui arribar a més ciutadans” i també amplia el termini per demanar les ajudes fins al 30 de setembre.
També demanen que abans de tot es faci una revisió del valor cadastral de l’habitatge atès que no sempre coincideix el valor cadastral amb el que s’ha escripturat.
Per demanar aquestes ajudes només cal aportar el darrer rebut d’IBI, el vostre DNI i algun document que acrediti que sou jubilats, aturats o família monoparental. Podeu presentar les vostres sol·licituds al OIAC (Oficina d’Informació i Atenció al Ciutadà) als baixos de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

El més llegit

I després