I després

Salut i Societat / Amics Museu / La Goleta / Foto Marina

Compartiu aquesta història

El normalisme, una pràctica violenta, Cicle Salut i Societat

El proper divendres 25 de maig, tindrà lloc una nova activitat del cicle Salut i Societat, que organitzen conjuntament l’Espai del Metge i de la Salut Rural i la Càtedra Martí Casals. En aquest cas es tracta d’una taula rodona que debatrà sobre el normalisme envers les persones amb discapacitat, una actitud que ens molts casos, aquells qui no en patim cap, ens incomoda i percebem com a violenta. A la taula hi participaran Carme Riu (Presidenta de l’Associació de Dones no estàndards) i Sònia Pujol (Presidenta de l’Associació de Discapacitats Ganxons), i tindrà lloc a la Sala d’Actes del Monestir (Pl. Monestir s/), a les 19.30h.

 

Amics del Museu, visita a l’Arxiu d’Història de la Ciutat, aquest dissabte

Aquest dissabte, 26 de maig de 2012, els Amics del Museu de Sant Feliu de Guíxols organitzen una sortida oberta a tothom en la qual s’ha programat una visita a l’Arxiu d’Història de la Ciutat. Es farà la trobada dels assistents a les 10 del matí a la porta d’entrada, seguida d’una visita dirigida per l’Arxivera municipal, Mª Àngels Suquet que explicarà què hi ha a l’arxiu i com es pot consultar. Informació prèvia (matins) al telèfon 972 82 15 75 (Sra. Laura).

 

Concert del grup The Crazies a La Goleta, aquest dissabte, 26 de maig

El local La Goleta de les Galeries del Mar de Sant Feliu ha programat per aquest dissabte a les 11 de la nit, l’actuació del grup palafrugellenc The Crazies d’influències surf-punk-rock instrumental que desplegaran el seu repertori en una nova vetllada de música en directe a través dels seus components: Kiko (guitarra), Leando (baix) i Eddy (bateria). L’accés és gratuït.

 

Participació al Concurs de Fotografia Marina 2012

Aquest diumenge acaba el termini de presentació de fotografies submarines per tal de participar en el Concurs de Fotografia Marina 2012 que disposa de dos apartats: fotografia submarina de Sant Feliu de Guíxols i fotografia de superfície de Sant Feliu de Guíxols. Es tracta de donar a conèixer els valors ambientals del litoral de Sant Feliu de Guíxols i de la Costa Brava.

Hi pot participar qualsevol persona, aficionada o professional que poden presentar fins a 3 fotografies originals, per categoria, en color o blanc i negre i emmarcades en cartolina o paspartús de 40X50 cm en vertical.

S’atorgaran 4 premis en metàl·lic. Els treballs s’han de fins el 27 de maig de 2012, a l’Oficina Municipal de Turisme (Passeig del mar, 8-12 – 17220 Sant Feliu de Guíxols). Horari: de 10h a 13h i de 16h a 19h, excepte diumenges i festius que és de 10h a 14h.

Les fotografies presentades al concurs, seran exposades a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, des del dia 31 de maig fins el dia 17 de juny i la inauguració es realitzarà el dia 2 de juny a les 18h a l’Ajuntament

El full d’inscripció es trobarà a la disposició a: la plana web de l’Ajuntament www.guixols.cat, a l’oficina de turisme (Passeig del Mar, 8-12, 17220 Sant Feliu de Guíxols) i a l’Àrea Guíxols Desenvolupament (C/ Enamorats, 65-99, 17220 Sant Feliu de Guíxols)

(fotografia guanyadora de la passada edició: “Puja la muntanya”)

 

 

El més llegit

I després