I després

Sala Las Vegas, nova etapa, nova oferta

Compartiu aquesta història

La sala de festes Las Vegas està essent posada a punt per a una nova etapa amb altres responsables i amb un increment en la oferta lúdica per a Sant Feliu.
Els nous inquilins han pensat en un espai polivalent que pugui acollir concerts de fins a 500 persones (que se celebraran els dijous). Després del tancament del Palm Beach dels 90, que donava cobertura lúdica especialment als majors de 25 anys, Las Vegas l’oferirà els divendres i dissabtes amb sessions de discoteca. Els diumenges es continuaran oferint les sessions de tarda de balls de saló (que fins ara s’hi celebraven) i els dissabtes s’estudiarà oferir-hi sessions de disco light per als més jovenets.
Aquesta sala és de les més millors de la comarca, amb moltes possibilitats però que sempre li ha faltat un impuls per acabar de fer-la quallar en les seves diverses ofertes. Per tant és important que en aquest nou plantejament els guixolencs hi trobin un espai on gaudir de les nits sense haver de desplaçar-se amb cotxe. A més hi ha aparcaments annexos i un entorn de bars i restaurants que poden reforçar els circuits de lleure i fer més atractiva la oferta genèrica de Sant Feliu com a marca nocturna. L’obertura es fa aquest divendres i cal fer córrer la veu i apostar d’una vegada pels nostres locals i per la gent que creu en Sant Feliu obrint nous espais per enriquir la nostra oferta.

El més llegit

I després