Falses abraçades o el mètode Teletubbie. Segons informa el DDG, així és com és conegut un tipus de robatori que una veïna de Badalona va emprar a Platja d’Aro amb un home a qui va fer una forta abraçada des del darrere i li va demanar de forma afable si li podria dir quina hora era. Quan el senyor va mirar el seu rellotge, la dona li va posar la mà al canell dient-li que l’havia d’ajudar. Quan la dona va marxar, la víctima es va adonar que li havia sostret el rellotge, de la marca Rolex, valorat en uns 10.000 euros.
Aquest cas es remunta al 10 d’abril quan la víctima, que havia aparcat el vehicle al carrer Pineda de Mar de Platja d’Aro, havia estat abordada per una dona quan anava a posar el tiquet d’estacionament. La detenció de la dona que va sostreure el rellotge no es va produir fins al 17 d’abril. En concret, els Mossos de la comissaria de Sant Feliu es trobaven realitzant un dispositiu per evitar furts al mercat municipal de Platja d’Aro i van observar una senyora que abraçava de forma afectuosa a un home d’avançada edat mentre li explicava quelcom a cau d’orella.
Quan els agents s’hi van apropar van veure com la dona estava intentant treure una gran cadena d’or que portava l’home al coll mentre el tenia abraçat. Els agents la van detenir per la temptativa de furt de la cadena d’or.
Una vegada detinguda, els Mossos van constatar que la dona també havia estat l’autora del furt del rellotge el passat dia 10 d’abril. La detinguda és una dona de 30 anys, de nacionalitat romanesa i amb domicili a Badalona. Es dóna el cas a més que compta amb nombrosos antecedents. Sense anar més lluny ha estat detinguda 82 vegades pels Mossos d’Esquadra i també consta que té d’altres detencions per part d’altres cossos policials.
L’arrestada va passar a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.