I després

Reunió informativa per aconseguir fons del Next Generation per a la rehabilitació d’edificis i habitatges

Compartiu aquesta història

Ahir a la tarda la sala abat Panyelles del Monestir de Sant Feliu va acollir una reunió per a particulars que estan interessats a aconseguir ajudes provinents del fons europeu Next Generation per a la rehabilitació d’edificis sencers o habitatges particulars. La trobada, organitzada per l’Oficina d’Habitatge de Sant Feliu, va servir per exposar les 5 línies diferents que existeixen a l’hora d’articular aquestes ajudes.

Hi ha 3 línies principals i generals per a tothom; una per a facilitar els projectes de rehabilitació, un altre per a obres a edificis i comunitats i una tercera per a habitatges particulars. A més, Sant Feliu és un dels 40 municipis catalans que tenen una partida especial de 2.3 M€ per a la rehabilitació dels seus edificis.

A més la Generalitat té oberta fins a finals de mes, una línia d’ajuts a l’accessibilitat als habitatges. Per tot plegat, el tècnic d’habitatge de Sant Feliu, Ernest Burés parla d’oportunitat excepcional per posar a punt els habitatges de la ciutat.

 

Els assistents a la reunió van agrair les explicacions, alhora que van constatar la complexitat de poder accedir en aquestes ajudes, ja que cal acreditar una millora energètica de més del 30% amb les actuacions subvencionades pels diferents programes.

 

L’Oficina d’Habitatge de Sant Feliu, situada al carrer Rutlla, està oberta a orientar i assessorar a qui vulgui accedir a aquestes ajudes. Els 4 programes Next Generation han ampliat termini fins a finals de novembre.

El més llegit

I després