I després

Retrobament de la mare que va donar a llum al carrer amb els quatre policies que la van atendre al part

La noia que va donar a llum a un nadó al carrer el passat 19 de novembre, atesa per quatre policies locals, va rebre ahir 18 de desembre la visita dels quatre agents i l'alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas. Li van portar un ram de flors per a ella i en Jan, el nen que va sortir al portal d'aquesta guixolenca mentre esperaven l'ambulància.

Compartiu aquesta història

La noia que va donar a llum a un nadó al carrer el passat 19 de novembre, atesa per quatre policies locals, va rebre ahir 18 de desembre la visita dels quatre agents i l’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas. Li van portar un ram de flors per a ella i en Jan, el nen que va sortir al portal d’aquesta guixolenca mentre esperaven l’ambulància.

Com es recordarà, una dotació de 4 agents es van desplaçar a ajudar la dona després de rebre la trucada d’una ciutadana de 38 anys, Sonia Cano, que necessitava ajuda perquè anava de part. Els agents immediatament es van desplaçar al lloc dels fets, on es van trobar que la noia que estava al portal de casa seva i havia trencat ja aigües i sentia molt dolor. Per precaució i seguretat van tallar el carrer a la circulació de vehicles i de vianants, així com preservar la intimitat de la dona.

Mentre això succeïa, es va trucar a l’ambulància, ja que les contraccions eren cada cop més seguides. A causa dels dolors la jove no es podia mantenir dreta, i mentre es demanava col·laboració a un veí per buscar una cadira, va néixer el nadó -un nen- amb l’ajuda dels policies locals. Els agents van poder col·locar el nen a la panxa de la mare i es van buscar mantes per tapar mare i recent nascut.

Pocs minuts després va arribar l’ambulància. Els agents sanitaris van confirmar el bon estat de salut de mare i nadó, i els van traslladar a l’Hospital de Palamós, tot felicitant la tasca dels quatre agents de la policia local, els quals van evitar posar en perill la vida de la mare i el seu nadó.

Ahir dimecres els agents i la mare van poder compartir de nou el record d’aquesta experiència. Els agents, tots quatre, van tenir el nen Jan en braços. La mare tenia moltes ganes d’agrair personalment als quatre policies locals la seva bona acció.

El més llegit

I després