I després

RESULTATS EXITOSOS DEL CLUB AQUÀTIC XALOC

Compartiu aquesta història

El passat cap de setmana, el Club Aquàtic Xaloc va participar en diversos esdeveniments esportius deixant el Club en molt bon lloc, entre els quals destaquen la Lliga Catalana d’Aletes, la Travessia de l’Escala, el Triatló Sprint de Mataró i l’Ironcat de l’Ampolla.

Tercer classificat a la Lliga Catalana de Natació amb Aletes
Aquest resultat ha estat fruit de la suma de punts obtinguts durant les sis jornades que es varen disputar al llarg de la temporada a Sant Feliu, Barcelona i l’Hospitalet. L’última d’aquestes va tenir lloc el passat dissabte dia 28 de maig a les instal·lacions Josep Vallés del Club Esportiu Mediterrani de Barcelona, campió de Lliga. Altra vegada els nedadors ganxons van fer un molt bon paper i van aconseguir encapçalar algunes de les classificacions individuals.
La propera parada és a Sant Feliu, on s’hi duran a terme els Campionats de Catalunya d’Estiu, el proper 11 i 12 de juny a la piscina “La Corxera”, en el qual els nedadors del Xaloc tenen marcat al calendari com a una data important on caldrà donar-ho tot dins l’aigua.

Primera posició Màster +30
El Marc Roura va participar a la travessia Swimfaster de l’Escala, amb una distància de 4 km, on es sortia des de la platja de Riells fins a Castelló d’Empúries. La sortida fou molt ràpida corrent per l’aigua i agafant un ritme bastant fort i l’Erica Villaecija (nedadora olímpica) es va posar al capdavant. En Marc Roura va quedar en sisè lloc de la general, cinquè lloc masculí i 1r de la seva categoria.

Bons resultats a Mataró
Al triatló Sprint de Mataró, un dels més ràpids del circuit, hi van participar 3 membres del Club Aquàtic Xaloc. El triatló Sprint consisteix en un recorregut de 750m a nedo, 20 km de bici i 5 km de cursa a peu, però en el cas de Mataró, el circuit de bicicleta és molt planer i permet arribar a velocitats de 50 km/h. Els participants del Xaloc foren Xavi Baster, Manolo Villalba, el millor classificat del club, i Josep Maria Esteva que es va classificar tercer de la seva categoria.

Ironcat de l’Ampolla
L’ironcat de l’Ampolla és un triatló de llarga distància que es celebra cada any des del 2004. Consisteix a completar 3,8 km a nedo, 180 km en bicicleta i 42,2 km de cursa a peu. En representació del Club Aquàtic Xaloc, el Jordi González ha participat i completat aquest ironcat i quedant a més en molt bona posició. Sumant així el seu 7è triatló de distància iron dins de la seva col·lecció.

XALOC 1

XALOC 2

El més llegit

I després