I després

Restriccions de trànsit per obres a la C-31 entre Platja d’Aro i Palamós

Compartiu aquesta història

Segons informa gironainfo.cat: De dilluns, 29 de novembre, a divendres, 3 de desembre. A l’enllaç de Platja d’Aro sud, les tasques per a construir un pas inferior per a vianants, comportaran el tancament del ramal de sortida cap al sud. Els vehicles tindran com alternativa l’enllaç de Castell d’Aro.
La nit de dimecres, 1 de desembre, a dijous, 2 de desembre. Els treballs de demolició del pont del camí del cementiri de Calonge requeriran el tancament de la C-31 entre l’enllaç de Calonge i l’enllaç de Palamós oest. L’itinerari alternatiu serà el format per les carreteres GI-661 i C-253 i C-256. L’operatiu es desenvoluparà, aproximadament, entre les 22 hores de dimecres i les 6,30 hores de dijous.
La tarda de dijous, 2 al matí de divendres, 3 de desembre. Les tasques de demolició del pont sobre la C-31 de l’enllaç de Calonge comportarà el tall de la carretera en aquest punt i el desviament dels vehicles pels ramals del mateix enllaç. Els treballs es duran a terme entre les 17 hores de dijous i les 6,30 hores de divendres, aproximadament.
Aquestes afectacions i els desviaments de trànsit estaran convenientment senyalitzats. Factors tècnics o meteorològics poden fer variar la programació dels treballs i de les restriccions esmentades.
D’altra banda, es preveu que divendres vinent, 3 de desembre, es reobri a la circulació l’enllaç de Platja d’Aro nord, coincidint amb l’inici del pont de la Constitució. Aquest accés es va tancar al trànsit el mes passat per les tasques d’adequació que s’hi duen a terme dins de les obres de desdoblament. Ara, l’enllaç es reobrirà amb una configuració provisional que permetrà restablir el servei i avançar en la construcció de l’enllaç definitiu.

El més llegit

I després