I després

Restaurant Villa Laura i El Dau de Can Miquel s’emporten l’edició de primavera del Ganxotapes

Villa Laura ha guanyat el premi a la millor Ganxotapa i El Dau de Can Miquel el del millor menú. En aquesta edició s’han servit 39.712 tapes, superant de llarg les 36.199 de l’edició de tardor

Compartiu aquesta història

Restaurant Villa Laura i El Dau de Can Miquel s’han emportat l’edició de primavera del Ganxoatpes per votació popular. Ho han fet amb el premi a la millor Ganxotapa i al millor menú, respectivament.

El segon classificat com a millor Ganxotapa ha estat La Salada i el tercer, Formatgeria Can Quim. Pel que fa a la medalla de plata i bronze com a millor menú, han estat per a Different by Miquel Pelló i Casa Elisa, respectivament.

Joan Alonso, xef de Villa Laura, ha adaptat un plat tradicional de la nostra costa per arribar al màxim de persones. La tapa s’anomena ‘Mousse de gamba i mousse de bolets amb pit de pollastre a les fines herbes’.

Marc Palahí, gerent de Can Miquel, i Marta Vilalta, responsable d’El Dau de Can Miquel, es mostren molt contents del reconeixement.

Un any més s’ha batut el rècord de Ganxotapes servides: 39.712, superant de llarg les 33.219 servides ara fa 1 any i les 36.199 d’aquesta tardor. La regidora d’Economia Local, Núria Cucharero, valora molt positivament aquesta edició.

Pel que fa a les altres dues modalitats premiades, Villa Laura s’ha emportat el premi a la tapa més original i també a la de millor combinació d’ingredients.

I després