I després

REFORMES NECESSÀRIES AL TEATRE-AUDITORI

Compartiu aquesta història

Membres de L’Equip de Govern de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols varen declarar que tenen clar que convé una inversió important al Teatre Auditori Municipal Narcís Masferrer. Més encara, quan la voluntat és d’acostar obres de teatre professional d’envergadura, amb grans noms propis de l’escena, cal tenir un equipament amb unes bones condicions.
Així ho varen reconèixer l’alcalde, Carles Motas, el regidor de Cultura, Jordi Vilà i la cap de l’àrea, Montse Barniol, en el decurs de la presentació oficial de la programació del Guíxols Escena, el programa de la qual us varem avançar fa pocs dies https://www.rsf.cat/programacio-nova-edicio-del-guixols-escena
Varen apuntar que es va solucionanr el problema més urgent, la substitució de la calefacció del teatre invertint 30.000 euros i ja se n’ha gaudit en la programació d’aquesta tardor-hivern.
L’alcalde de Sant Feliu, Carles Motas, considera que “si fem un esforç en portar grans obres teatrals, també hem de tenir una infraestructura amb un nivell d’exigència alt. No podem portar primeres espases en un teatre que no estigui en condicions. Tenim l’objectiu de mantenir unes instal.lacions del teatre dignes, que puguin generar la funció que està fent”
En aquest sentit, es vol fer una actuació de diferents anys, que pot tenir un cost aproximat de 300.000 euros si se sumen totes les accions que es volen portar a terme.
D’acord amb aquesta voluntat, no es vol tancar el teatre per fer les obres, sinó observar els moments on hi hagi períodes sense ús de l’equipament , per anar introduint els canvis.
Es planificarà tota una reforma que ha de fer possible refer la instal.lació elèctrica, el so, la il.luminació, una millora substancial dels camerinos -els quals han quedat obsolets-, importants millores en la caixa escènica, i alhora adequar les sortides d’emergència: les existents s’han de fer més amples.

El més llegit

I després