I després

EXPOSICIÓ DELS 150 ANYS DEL C.E. COR DE MARIA

Compartiu aquesta història

L’escola Cor de Maria de Sant Feliu de Guíxols aquest curs acadèmic 2015-16 commemora els seus 150 anys. Durant el 1r trimestre els alumnes de l’escola varen celebrar a nivell intern l’aniversari de l’escola amb pastís, confeti i cançó. També varen fer un mosaic humà a on es llegia el motiu de la celebració.

Iniciat el 2n trimestre, han programat una exposició sobre treballs dels seus infants i material vinculat amb l’escola, cedit per antics alumnes. S’hi poden contemplar llibres antics, treballs que es feien, uniformes i bates, fotografies de molts anys, etc. A més a més, cada grup-classe ha treballat un aspecte de l’escola: alguns alumnes han fet un collage del pati, altres han reflectit els valors que es proposen, que els infants assoleixin i que són presents en la seva acció educativa. Altres han treballat: els espais de l’escola, les bates que es portaven fa una bona colla d’anys, el seu pas per l’escola, la imatge que tenen d’aquesta, els ocells i els arbres del pati.

Aquesta exposició es fa al pati de l’Ajuntament de Sant Feliu nostra localitat des del 15 de febrer al 15 de març. L’horari d’obertura al públic és: els dies laborables de 9 a 14h, dissabtes de 10 a 14h i de 17 a 20h i els diumenges de 10 a 14h. La inauguració es fa aquest dilluns, 15 de febrer, a les 19h.

La Titularitat de l’escola, la Fundació Cor de Maria-Sant Josep, convida a tots els ciutadans a visitar-la nostra amb el desig que agradi. També volen “agrair l’estimació cap a la nostra escola que han manifestat molts antics alumnes i altres persones que també han participat en l’exposició, cedint material relacionat amb el nostre centre. Des d’aquí, també volem agrair la feina dels alumnes, dels docents i de la comissió de mestres que ha organitzat la documentació recollida. Gràcies a tots ells ha estat possible aquesta exposició dels 150 anys del Cor de Maria. Us hi esperem!!”.

El més llegit

I després