I després

RECUPEREN L’APARCAMENT DE L’HORTA D’EN PALAHÍ

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols informa que ha arribat a un acord amb els responsables de l’explotació de l’aparcament de l’Horta d’en Palahí (situat al carrer dels Enamorats, davant del pavelló de la Corxera) per tal que sigui d’ús lliure i gratuït durant nou dels dotze mesos de l’any.
Aquest aparcament, amb paviment de terra, té aproximadament unes 180 places, situades en una zona estratègicament cèntrica a la ciutat.
Tot i que la negociació encara té alguns serrells per tancar, la idea és que a partir del dia 1 d’octubre d’enguany, i durant nou mesos, l’aparcament sigui obert a tothom.
A l’estiu l’explotació de l’aparcament serà privada, per bé que encara falta concretar el dia previst d’inici, que donarà començament als tres mesos de rendiment privat.
A l’Ajuntament aquesta operació li suposa un cost de 670 euros mensuals, durant els nou mesos d’obertura pública.
Sant Feliu de Guíxols té un parc estable d’aparcament d’unes 700 places lliures (Estació autobusos, 118; La Corxera, 185 (a l’estiu amb gestió privada), Camí del Molí d’en Blanch, 66; Antic Tennis, 210; i Horta d’en Palet-Casa Palet, 74; zona de l’antiga surera Aglotap 120), als quals s’hi ha d’afegir els aparcaments que sorgeixen amb instruments de gestió urbanística (reformes de carrers, cessions d’espai o contractes diversos), que permeten ampliar-ne el nombre.
Pel regidor d’Urbanisme, Josep Saballs, aquest acord és “positiu per la ciutat, ja que permet obtenir aparcament gratuït per a tothom en un punt molt cèntric, ben proper al teatre, monestir, zona esportiva, i centre comercial de Sant Feliu, entre altres”.

El més llegit

I després