I després

RECOLLIDA DE GOSSOS ABANDONATS

Compartiu aquesta història

El regidor de Seguretat de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Francisco Cárdenas, va anunciar en el seu discurs amb motiu de la celebració del 125è aniversari de la fundació de la Policia Local celebrada el passat dissabte al Teatre-Auditori Narcís Masferrer, que “a la policia es posarà en marxa un sistema per recollir animals abandonats. Ja s’han construït les instal·lacions i gàbies per guardar-los i evitar que posin en perill els conductors i vianants. S’està tramitant que la policia pugui disposar de material i mitjans per recollir aquests gossos i animals abandonats.
Aquest és un exemple, com el servei de policia de proximitat, de què l’Ajuntament vol que la policia local sigui propera i que, a més de lluitar contra la delinqüència, s’ocupi dels conflictes diaris de convivència que té la ciutat”.
Aquestes gàbies, dues unitats, s’han construït al costat del dipòsit de vehicles enretirats de la via pública i de l’aparcament de camions, al costat de la deixalleria, i només tenen una funció d’acolliment provisional mentre es dóna l’avís i es fa la recollida a càrrec de l’associació Rodamón, amb la qual l’Ajuntament té un convenir per a la recollida dels animals, per traslladar-los a les seves instal·lacions.

El més llegit

I després