I després

Realitzen investigacions paranormals a l’hospital

Compartiu aquesta història

Fa unes setmanes un membre guixolenc de la societat Fenómenos Paranormales Girona va demanar permís a l’alcalde, Joan Alfons Albó, per fer una investigació a l’edifici de l’antic hospital municipal, a la qual cosa el batlle va accedir.

Un equip d’un mínim de 5 persones varen passar-hi un promig de sis hores diàries durant dotze dies amb censors de so, de moviments, cameres de fotos i vídeo a més de la presència d’una mèdium per tal d’invocar als hipotètics esperits d’alguna de les més de 2.000 persones es calcula que hi varen morir.

Sorolls, ombres, captures i psicofonies varen conformar el botí dels interessats en els fenòmens paranormals que varen comprovar en tornar a casa i comprovar els son, les fotografies i els vídeos.

La nostra emissora va contactar amb representants de FPG per tal d’intentar comptar i reproduir alguna psicofonia capturada i alguna fotografia, a la qual cosa hi varen accedir molt amablement. Podeu escoltar cinc psicofonies en el nostre informatiu que trobareu a l’apartat “a la carta” d’aquest web o bé accedint directament a aquest link: www.rsf.fm/a-la-carta-2-2 on també hi trobareu les declaracions del guixolenc adscrit a aquesta associació, que consta en el registre d’entitats de la Generalitat de Catalunya i que s’estén per tota la península.

També en la foto que acompanya aquest article, s’interpreta que reprodueix la silueta d’una monja agenollada que estaria resant, que es varen complementar amb objectes que queien o amb llums i ombres que es produïen en un edifici a les fosques atès que no hi ha corrent a les plantes.

Aquest col·lectiu diu que es mostra disposat a col·laborar amb aquelles persones que tinguin la sensació de presències a les seves llars, i a contestar a qualsevol consulta.

La seva web és: www.sociedadfpg.com. i afirmen que entre els seus objectius a investigar, s’hi troben edificis com el de “Les Vetlladores” i el monestir benedictí.

Sombra negra voluminosa hospital St Feliu de Guixols

El més llegit

I després