I després

Rafa Guerrero del Xaloc entre els 10 millors triatletes d’Europa

Guerrero també va quedar tercer classificat a nivell estatal dins la seva categoria

Compartiu aquesta història

El triatleta de l’Aquàtic Club Xaloc, Rafa Guerrero, ha obtingut la 8a posició en el Campionat d’Europa de Triatló Olímpic celebrat a Madrid el passat cap de setmana, quedant també tercer classificat a nivell estatal, dins la seva categoria.

Aquest any, la prova ha hagut de modificar alguna modalitat degut a la situació meteorològica viscuda. A causa de les darrers pluges a la ciutat, l’aigua del llac on s’havia de disputar la natació no complia amb les mesures sanitàries mínimes i la prova nedant es va haver de canviar per una cursa.

El triatleta del Xaloc es mostra satisfet pel resultat tot i que s’havia fixat el llistó en una posició que s’acostés més als 5 primers llocs.

La prova va consistir en 5 quilòmetres corrent, 40 quilòmetres en bicicleta i finalment 10 quilòmetres de cursa a peu. En Rafa ens explica com manté la seva forma física per poder afrontar aquestes proves que necessiten d’una alta resistència. Una de les prioritats és mantenir una base física durant tot l’any.

Per acabar la temporada, el triatleta disputarà dues proves més. El 3 de juliol participarà al Campionat d’Espanya de Triatló de La Corunya i el 22 de setembre serà al Campionat del Món de Triatló que se celebrarà a Pontevedra.