I després

Ràdio Sant Feliu reuneix tots els candidats a l’alcaldia per a una foto de grup

Ràdio Sant Feliu farà un ampli seguiment de la campanya

Compartiu aquesta història

A poques hores per a que comenci la campanya electoral, aquesta emissora ha reunit els 7 candidats a l’alcaldia de Sant Feliu per fer una fotografia de grup i que s’utilitzarà per al exhaustiu seguiment que aquesta emissora farà els propers comicis electorals a la nostra ciutat.

Els 7 van compartir rialles abans que comenci la cursa electoral. Una cursa on Ràdio Sant Feliu serà ben present.

L’emissora ha acordat amb els 7 partits la cobertura que oferirà a la seva audiència.

A banda de la propaganda electoral, a la que està obligada l’emissora, Ràdio Sant Feliu entrevistarà als 7 candidats a l’alcaldia de la ciutat. Serà després dels informatius del migdia des del dijous dia 18 i fins el divendres 26. A banda, el dimecres dia 24 i conjuntament amb TV Costa Brava aquesta emissora oferirà el debat electoral amb totes les candidatures. Serà, com és habitual, al teatre municipal i amb públic a la sala.

Els informatius d’aquesta emissora també oferiran un bloc d’informació electoral per seguir la campanya i conèixer les propostes de les 7 candidatures.

A més, el dia 28, el dia de les votacions, aquesta casa oferirà un ampli desplegament per fer un seguiment minut a minut de la jornada i de l’escrutini un cop tocades les 20h.

Tot plegat ho podreu seguir a través del nou web de l’emissora a rsf.cat o a radiosantfeliu.com

El més llegit

I després